Îți iubești smartphone-ul mai mult decât partenerul tău?

Valentine's Day este aproape aici, așa că ne întrebăm "Îți iubești smartphone-ul mai mult decât partenerul tău?" Verificați-vă telefonul mai mult decât să le verificați?

Îți iubești smartphone-ul mai mult decât partenerul tău?

Acest lucru este post 5 din 6 în seria "#LogOffForLove"

  1. Valentine's Day 7 zile la Digital Detox Challenge #LogOffForLove
  2. Valentine's Day Digital Detox Challenge #LogOffForLove
  3. Valentine's Day 2018: #LogOffForLove Digital Detox Challenge
  4. #logoffforlove acest Valentine's Day
  5. Îți iubești smartphone-ul mai mult decât partenerul tău?
  6. #LogOffForLove Ziua Îndrăgostiților 2022

Pe măsură ce se apropie Ziua Îndrăgostiților , punem întrebarea complicată "Îți iubești smartphone-ul mai mult decât partenerul tău?" Îi faci să se simtă ca a treia roată din relația ta cu obiceiurile tale compulsive de verificare? Poate fi incredibil de ușor de făcut și am scris despre pericole de multe ori înainte: iată semnele de care trebuie să fiți atenți!

Nu le "phub"?

Suntem cu toții conștienți de modul în care phubbing (snubbing cei din jurul nostru, uitându-se la telefonul nostru în loc de angajarea) poate face pe oameni simt. Știm cum se simte atunci când ni se întâmplă (spoiler alert: nu grozav) și mulți dintre noi în ultimii ani ne-am apucat să ne lăsăm telefonul într-o pungă sau să oprim notificările pentru a dedica pe deplin timp și energie celor cu care suntem. În mod ironic, atunci când suntem cu cei mai apropiați dragi, ne simțim cel mai puțin înclinați să urmăm această regulă. Poate pentru că le vedem tot timpul, poate pentru că ei știu cât de vital este acel e-mail de lucru sau poate pur și simplu nu observăm că o facem. Acest lucru a dus la o epidemie de phubbing la niveluri fără precedent, cu mai mult de 17% din oameni într-un studiu recent a recunoscut că a phubbing cei din jurul lor de peste patru ori pe zi. Dacă cazi în tabăra aia: ai grijă!

Telefonul este în dormitor?

Un alt semn că s-ar putea să-ți prioritizezi smartphone-ul asupra relației tale este spațiile fizice în care îi permiți să intre. Ești, de exemplu, de lichidare în jos în seara de situată lângă partenerul tau pe telefon: ignorându-le? 40% dintre americani își iau telefoanele în pat, așa că dacă și tu o faci, nu ești singur. Dar data viitoare, amintiți-vă cum vă simțiți atunci când doriți să vorbiți cu persoana iubită, să ascultați muzică împreună sau pur și simplu să lăsați spațiul deschis pentru timp împreună și ați fost închiși de ei concentrându-vă doar pe telefonul lor. Poate lăsați-l în afara camerei in seara asta pentru a da un du-te?

Când a fost ultima dată când ați avut o masă gratuită prin telefon?

În mod similar cu limita fizică de a vă ține telefonul departe de dormitor, gândiți-vă la limitele pe care le aveți în jurul timpului, cum ar fi mesele. Când mănânci un mic dejun rapid sau chiar o cină pe îndelete cu partenerul tău, interacționezi cu el? Sau sunteți amândoi așezați împreună pe telefoanele dvs.? Peste 75% dintre britanici își folosesc telefoanele în timp ce mănâncă, deci din nou nu ești în minoritate, dar asta nu înseamnă că aceasta este cea mai sănătoasă practică pentru menținerea unei relații solide.

Esti intentionat in legatura cu relatia ta?

Pornind de la ultimele două: atunci când utilizați telefonul cu partenerul, cea mai importantă întrebare este dacă îl utilizați în mod intenționat. În medie, ne verificăm telefonul la fiecare 12 minute, adesea inconștient. Putem dezactiva acest lucru într-o anumită măsură atunci când petrecem timp cu cei pe care nu îi vedem des și când participăm la activitățile planificate. Dar, dacă îți iubești smartphone-ul un pic prea mult, cât de des gestionezi acel nivel de concentrare acasă cu partenerul tău? Din păcate, în era smartphone-urilor nu ne putem relaxa pur și simplu în obiceiuri ușoare de comunicare: trebuie să ne amintim să facem în mod intenționat spațiu și timp pentru partenerii noștri fără distragerea atenției ecranelor. 70% dintre oameni au raportat că smartphone-urile interferează în mod regulat cu relațiile lor până la urmă.

A mai apărut?

Ultimul și cel mai evident indiciu că îți iubești smartphone-ul mai mult decât partenerul este dacă aceasta este o problemă în relația ta. Ai conflicte seara, sau la orele mesei peste unul dintre voi concentrându-se prea mult pe telefon? A fost menționată de prieteni și familie? Ești cunoscut ca cel care nu poate coborî de pe telefon? Dacă acesta este cazul, atunci este timpul pentru a face o schimbare.

Pentru mai multe informații despre cum vă puteți îmbunătăți relațiile prin obținerea unui mâner cu privire la obiceiurile tehnologice – ridicați o copie a noii noastre cărți: Creierul meu are prea multe file deschise. Disponibil pentru comanda aici.

Vezi articolul original la itstimetologoff.com

By It's Time to Log Off

Time To Log Off was founded in 2014 by digital entrepreneur, tech ethicist, and author Tanya Goodin. Tanya was inspired to set-up Time To Log Off after over 20 years working exclusively in the online world. She is an award-winning digital entrepreneur: twice a finalist for the Entrepreneur of the Year award, and for the Blackberry Outstanding Women in Technology award.

Exit mobile version