Internationale behandelingszoekers

Behandeling Locators

Zoek behandelingsfaciliteiten en -programma's in de Verenigde Staten of Amerikaanse territoria voor psychische en middelengebruiksstoornissen.

Internationaal

12-staps behandeling Centres.com (www.12steptreatmentcentres.com) Deze 12-staps behandelcentrumgids biedt een uniek gedeelte over internationale behandelcentra. Het biedt basisinformatie over elk centrum, evenals website- en contactgegevens.

Afrika

Rehabs.Africa (rehabs.africa) Deze behandelingszoeker bedient het continent Afrika door een centrale database van verslavingsbehandelingsopties te bieden, met ongeveer 100 vermelde aanbieders. Alle Afrikaanse verslavingszorgverleners staan gratis vermeld. Categorieën omvatten ziekenhuizen, poliklinische centra, wooncentra, luxe revalidatiecentra. Jeugd, 12-staps en christelijk.

Azië

Addiction Friend Asia (addictionfriend.hk) Behandeladviseurs bieden gratis en onafhankelijk advies over verslavingszorg in Azië. Centrumverwijzingen worden gekozen op basis van de diensten die ze leveren, behandelingen die ze gebruiken en hun staat van dienst. Alle behandelaars worden gescreend om ervoor te zorgen dat ze compatibel zijn met de beste praktijken. Addiction Friend houdt zich voornamelijk bezig met expats die in Azië wonen, dus richten ze zich op Engelstalige programma's met een 'westerse stijl' behandelingsbenadering. De meeste grote particuliere zorgverzekeraars worden geaccepteerd in de faciliteiten. DeAddictionCentres (deaddictioncentres.in) DeAddictionCentres is India's grootste directory van verslavingsherstelcentra. Ze bestrijken meer dan 1.000 centra uit bijna elke staat in India, zodat mensen hulp bij hen in de buurt kunnen vinden. Vermeldingen zijn een inspanning van de community. Er is een online formulier beschikbaar voor centra die moeten worden vermeld. Een centrum dat is geverifieerd, helpt gebruikers te weten dat de geposte informatie juist is. Rehabs.PH (rehabs.ph) Rehabs.ph bedient de Filippijnen door een centrale database van verslavingsbehandelingscentra te bieden, waaronder particuliere wooncentra en door de overheid beheerde centra. Accreditaties worden vermeld. Dit project wordt gefinancierd door RehabPath gevestigd in Madison, WI, een onafhankelijk bedrijf dat niet geassocieerd is met individuele behandelaars.

Australië

Het Australian Department of Health and Aging (alcohol.gov.au) Biedt telefoonnummers voor alcohol- en drugsinformatiediensten in elke staat / territorium Qnada: Queensland Network of Alcohol and Other Drug Agencies (qnada.org.au/service-finder) Under Service Finder, biedt een locator voor residentiële rehabilitatie en adres Australian Drug Information Network  (adin.com.au) Klik op Residentiële behandeling in de linker menubalk voor een uitgebreide lijst met behandelcentra.

Canada

Drug and Alcohol Registry of Treatment (DART) (www.dart.on.ca) Gefinancierd door de regering van Ontario, DART biedt informatie over drugs- en alcoholverslavingsbehandelingsdiensten in Ontario, Canada. Het exploiteert een gratis, provinciebrede gratis en vertrouwelijke telefoondienst: de Drugs- en Alcoholhulplijn (1-800-565-8603), 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Klik op Directory om een doorzoekbare database van drugs- en / of alcoholbehandelingsprogramma's te vinden die worden aangeboden door organisaties in Ontario, Canada. Drug Rehab Centers – Canada (drugrehab.ca) Een gratis verwijzingsbureau voor drugs- en alcoholrehabilitatiecentra voor behandelingsprogramma's in Canada en de Verenigde Staten

Verenigde Staten van Amerika

De Substance Abuse and Mental Health Services Administration (SAMHSA) (FindTreatment.gov) SAMHSA verzamelt informatie over duizenden door de staat gelicentieerde providers die gespecialiseerd zijn in de behandeling van stoornissen in het gebruik van middelen, verslaving en psychische aandoeningen.

Verenigd Koninkrijk

Dear Albert (dearalbert.co.uk) Dit gratis en uitgebreide herstelnetwerk biedt een uitgebreid overzicht van beschikbare herstelinterventies in het Verenigd Koninkrijk. Ze zijn gespecialiseerd in peer mentoring en bieden gratis behoeftenbeoordelingen door gekwalificeerde counselors en ondersteuning bij het invoeren van een behandelingspakket dat het beste voldoet aan de behoeften van elke persoon. Ze hebben toegang tot door de staat gerunde en particuliere verslavingsherstelcentra, evenals gevestigde banden met vele lokale diensten, waaronder detoxklinieken, residentiële behandelcentra, liefdadigheidsinstellingen en gratis hulp, privédrugs- en alcoholdiensten en gespecialiseerde counselors in het Verenigd Koninkrijk en internationaal indien nodig. Port of Call (portofcall.com) Deze internationale behandelingszoeker in het Verenigd Koninkrijk biedt ondersteuning en informatie om mensen met problemen met middelengebruik te helpen bij het vinden van revalidatie-, detox- en nazorgdiensten die het beste aan hun behoeften voldoen. Het Port of Call-team bestaat uit mensen in herstel en professionals die zijn opgeleid in verslavingszorg. Elke faciliteit waarnaar ze verwijzen, ontvangt een evaluatie ter plaatse voordat er een aanbeveling wordt gedaan. Alle gelieerde ondernemingen zijn geregistreerd en gekwalificeerd bij de juiste bestuursorganen. In het Verenigd Koninkrijk zijn beursgenoteerde klinieken volledig geregistreerd door de Care Quality Commission die gezondheids- en sociale zorgdiensten reguleert. Rehab Online (rehab-online.org.uk) Een gids van residentiële rehabilitatiediensten voor drugs- en / of alcoholherstel voor volwassenen in Engeland en Wales. Zoek op projectnaam, plaats, provincie of postcode. Of klik hier voor een lijst met steden met links naar behandelcentra. wedorecover.com (wedorecover.com) Gratis nummer in het Verenigd Koninkrijk is 0808-26-REHAB We Do Recover is een service gevestigd in Zuid-Afrika, Thailand en het Verenigd Koninkrijk die mensen helpt bij het vinden van de meest geschikte verslavingsbehandelingsbron voor hun behoeften, budget, leeftijd, specifieke verslaving en behandelingsgeschiedenis. NHS (nhs.uk) Als u een behandeling voor drugsverslavingnodig heeft, heeft u recht op NHS-zorg op dezelfde manier als iedereen die een gezondheidsprobleem heeft. Frank (talktofrank.com) Vind details van lokale en nationale diensten die advies en behandeling bieden in Engeland.

Exit mobile version